Hirdetés

Vloggerekre céloz a HONOR legújabb okostelefonjával

A Honor globális technológiai márka bejelentette legújabb HONOR 50 okostelefon termékcsaládját Kínában. A HONOR 50 széria stílusos megjelenésével és figyelemre méltó kamera képességeivel napjaink fiataljainak igényeire szabva készült. Felismerve a mindennapi, útközbeni tartalomkészítés és megosztás trendjét, a HONOR 50 család egy még több a videókészítés során hasznos fejlesztéssel hozza el az egy eszközre optimalizált vlogging élményt.

Hirdetés

Továbbfejlesztett kamerarendszer a profi Vlog készítésért

Az elmúlt 18 hónapban a rövid videók népszerűsége gyors növekedésnek indult, a fiatalabb generáció a vlog készítés felé fordult, így egyre többen az életük fontos eseményeit már videós formában rögzítik, és osztják meg már nemcsak szűkebb környezetükkel, de akár az egész világgal. Figyelembe véve a vlog típusú tartalomkészítés kapcsán ismert általános nehézségeket – mint például zavaró kezelőfelület vagy korlátozott felvételi módok – a HONOR 50 széria a videókészítést egy következő szintre emeli az innovatív hardver és szoftver megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valóban szabadjára engedjék bármikor a kreativitásukat – bárhol is legyenek.

A HONOR 50 Pro előlapi duál kamerával érkezik. A 12 MP-es videokamera 100-fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez. Az AI Wide-Angle Smart Switching és Super Night módok az előlapi duál kamerákra is elérhetőek, ezzel még több szabadságot és választási lehetőséget kínálva a videonaplós tartalmak készítéséhez. Ezen felül a HONOR 50 Pro rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely az azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni. Miközben a felhasználó videót rögzít, számos beauty filter közül választhat, vagy fotót készíthet, akár széles-látószögű felvételeket is – melynek köszönhetően minden igényt kielégítő Vlog-ot hozhat létre.

A Vlog készítési élmény fokozására a HONOR 50 szériával még egyszerűbb a tartalomkészítés a könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelői felületnek és az optimalizált hangfelvételnek köszönhetően. Az innovatív formatervezés eredményeként a HONOR 50 széria akár 3 mikrofonnal felszerelve eredményez még jobb hangrögzítést a felvételek során. Ezen felül a felhasználók akár a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóik beépített mikrofonját is használhatják hangrögzítésre, ezzel még kényelmesebbé téve a videonaplózást.

A kiemelkedő fotózási képességekkel rendelkező HONOR 50 és HONOR 50 Pro egy négykamerás hátlapi megoldással érkezik, amely tartalmaz egy 108MP-es főkamerát, egy 8MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró készítésére alkalmas és egy 2MP-es mélységérzékelő kamerát. A különböző lencsék kombinációjának köszönhetően a felhasználók egy továbbfejlesztett fotózást tapasztalhatnak meg, melynek eredményeként tisztább felvételeket, még szélesebb látószöget és gazdagabb részleteket kapnak.

Dupla-gyűrűs kamera kialakítás és igényes kialakítással elért gyémánt hatású felület

A divat és technológia világának fúziójával a HONOR 50 széria ismét bebizonyította az esztétika iránti elkötelezettségét. A klasszikus gyűrű formatervezés inspirációja a luxus ékszermárkáktól ered, amelyet a HONOR 50 széria adaptált a kamerák körüli gyűrűs kialakításban, mely így igazán klasszikus és időtlen stílust testesít meg. A HONOR 50 család a mai, stílustudatos fogyasztói réteg igényeit figyelembe véve az alábbi káprázatos színekben lesz elérhető: Jeges kristály (Frost Crystal), Borostyán vörös (Amber Red), Smaragdzöld (Emerald Green) és Éjfekete (Midnight Black). A Jeges kristály szín létrehozása egy különleges eljárásnak és precíz mestermunkának köszönhető, mely által létrejött egy gyémánt-szerű finis, amely csillog fény hatására.

Magával ragadó megtekintési élmény az 1.07 milliárd színes kijelzőnek és ultra keskeny kávának köszönhetően

A HONOR 50 széria okostelefonjainak kijelzője jelentős előrelépést jelent a korábbi modellekhez képest. A HONOR 50 egy 75 fokos kerekített 6.57 hüvelykes kijelzővel, míg a HONOR 50 Pro egy 6.72 hüvelykes érkezik. A HONOR 50 család a piacon egyik elérhető legjobb retina-szintű kijelzővel érkezik, amely 1.07 milliárd szín megjelenítésére képes, ezzel továbbfejlesztett színreprodukciót kínál az összehasonlíthatatlan szín- és káprázatos vizuális élményért. Nagy kontrasztú, 100% -os DCI-P3 színskálával és 439 PPI-jal a HONOR 50 Pro nemcsak a színek szélesebb skáláját, hanem megnövelt pixeles felbontást is biztosítja, ezzel nyújtva magával ragadó és valósághű megtekintési élményt a felhasználók számára, így ideális filmezéshez, fotók böngészéséhez vagy játékokhoz.

Minden HONOR 50 okostelefon támogatja a 120Hz-es frissítési rátát, míg a HONOR 50 és HONOR 50 Pro a 300 HZ-es érintéses mintavételi arányt, és az intelligens dinamikus frissítési frekvencia rátát támogatja, amely akadásmentes animációkat eredményez. Tökéletes választás azoknak a tartalomkészítőknek, akik hosszú órákat töltenek okostelefonjukon videokészítéssel és megosztással. A HONOR 50 sorozat TÜV Rheinland EyeComfort Display 2.0 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztonságos és kényelmes nézési élményt nyújt egész nap, akár gyengén megvilágított környezetben is.

Akár 100 W-os ultragyors szuper töltési mód, amely hatékony és biztonságos

Az 5G csatlakozás, a vlogolás és a folyamatos játék mind hatással van az akkumulátor üzemidejére. A HONOR 50 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt feltöltsék a telefonokat, az egycellás két áramkörös akkumulátor-kialakítással, mellyel 66W-os gyorstöltés érhető el a HONOR 50 okostelefonon, míg a HONOR 50 Pro esetében akár 100W-os töltési kapacitást kínál, ezzel maximális energiát adva.

A HONOR 50 egy 4300 mAh, míg a HONOR 50 Pro egy 4000 mAh akkumulátorral érkezik, ezzel kínálva ultra hosszú akkumulátor üzemidőt, kifejezetten a tartalomgyártók igényeire optimalizálva. A vállalat belső tesztelései alapján a HONOR 50 esetében lemerült akkumulátor állapotból indulva 70%-os töltöttségi szint érhető el 20 perc alatt, míg a HONOR 50 PRO esetében ugyanezen idő alatt 90%-os töltöttségi szintet érhetünk el. Így búcsút inthetünk a lemerülés miatti aggodalmaknak.

A HONOR exkluzív technológiája maximalizálja a teljesítményt

A HONOR 50 és a HONOR 50 Pro egyaránt a Qualcomm Snapdragon 778G 5G mobil platformjával érkezik, amely kiváló teljesítményt és energiafogyasztást kínál. Ráadásul a HONOR 50 sorozat különféle exkluzív innovációkat nyújt – mint például a GPU Turbo X és a Hunter Boost -, hogy még többet hozzon ki a Qualcomm 778G 5G chipje által kínált lehetőségekből, ezzel növelve a teljesítményt, valamint gyorsabb és zökkenőmentesebb felhasználói élményt nyújtson.

A GPU Turbo X, exkluzív grafikus gyorsító technológiával a HONOR 50 sorozat teljesen új szintre emeli a játékot. A teljesítmény fokozására tervezett GPU Turbo X csökkenti az energiafogyasztást, és akadásmentes, stabilabb játékélményt teremt a felhasználók számára.

A HONOR 50 Pro egyedi formatervezéssel rendelkezik a fokozott hőelvezetés érdekében. A HONOR 50 Pro kettős VC folyadékhűtést és magas hővezető képességű graféntechnológiát alkalmaz a hőelvezetés hatékonyságának javítása, és a kezelhető hőmérséklet fenntartása érdekében, így tökéletes azok számára, akik hosszabb ideig szeretnek játszani vagy vlogolni.

Magic UI 4.2 az intelligensebb mobilélményért

A HONOR 50 sorozat kompatibilis az újonnan frissített Magic UI 4.2 rendszerrel, amely támogatja a többképernyős együttműködést, segítve a felhasználókat az eszközök és platformok közötti műveletek megvalósításában a hatékonyság növelése érdekében, legyen szó tanulásról, távmunkáról, vagy akár barátokkal történő tartalomrögzítésről és megosztásról.

Az 5G csatlakozás kapcsán a HONOR 50 széria támogatja a kettős 5G-t és a Link Turbo-t, amelyek szinte minden esetben kiváló hálózati élményt tesznek lehetővé. Az AI és a nagy adattechnológiák felhasználásával a Link Turbo automatikusan elemzi a felhasználók használati modelljeit és a hálózati feltételeket, hogy kikalkulálja az optimális eredmény elérésének legjobb módját, és zökkenőmentesen váltson a Wi-Fi vagy az 5G hálózatok között a letöltési sebesség növelése érdekében, mindkét hálózat egyidejű használatával.

Hirdetés

A gyerekek digitális biztonsága szerencsére már nem új fogalom – mégis meglepő helyen kerülhet veszélybe. A kicsikről készült képek, videók online felületeken történő megosztása ugyanis veszélybe sodorhatja a gyerekek digitális biztonságát – akkor is, ha azt a szülők, az oktatási intézmény vagy éppen a nyári tábor szervezői teszik. A Start it @K&H inkubátorprogramba bekerült kidea egy olyan zárt digitális óvodai kommunikációs felület, amely többek között erre az aktuális problémára nyújt egyszerű megoldást. 

Bővebben
Hirdetés

Balaton vibe, rövidnadrág és őszinte beszélgetések: ilyen volt az első Innovációs és Startup Napok a Balaton-felvidéken

Május közepén rendezte meg a PortusHome Coworking&Coliving, a StartITup Győr, az Input Program és a Draper Startup House az első közös eseményét Vászolyon. A startup ökoszisztéma szereplőit régiós, országos és nemzetközi szinten is összekötni szándékozó esemény elérte célját: őszinte, sallangmentes beszélgetések, baráti eszmecserék, fuckup storik és jobbító szándék jellemezte a 3 napos eseményt.

Bővebben

Fontos a fenntarthatóság, de az intim higénia területén várat magára az igazi áttörés

Nem sokkal hajlandóak többet fizetni a magyar nők a fenntartható intim higiéniai termékekért, és noha fontosnak tartják a környezetvédelmet, a hatékonyság és az ár az első számú szempont, amikor vásárlásra kerül a sor. Érdeklődnek az innovatív megoldások iránt, azonban ezek kipróbálására és használatára sokszor nincs elég idejük, így továbbra is a hagyományos menstruációs termékek hódítanak itthon – derül ki a TZMO Hungary felméréséből, mely a magyar nők véleményét vizsgálta a havi ciklushoz kapcsolódó környezettudatosságról.  

Bővebben

A NAV-tól igazolt szakmai vezetőt az adótanácsadói piac meghatározó szereplője

Magyarország egyik vezető, minősített és elismert adótanácsadója, új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét. Kiss Tamás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal korábbi osztályvezetője, 2022 májusától tölti be a SALDO tanácsadói üzletágvezetői pozícióját. Elődje Sarkadi-Nagy András volt, aki jelenleg a részvénytársaság vezérigazgatója.

Bővebben

Elindult a magyar Kickstarter, a Brancs közösségi piactér

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is. A Brancs az első hazai közönségre szabott online piactér, ahol az ország legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztési projektjeit közösségi finanszírozással valósítják meg. Az ötletgazdák a leendő vásárlóikkal – azaz a közösség erejével – gyűjtik össze a kampányok megvalósításához szükséges tőkét.

Bővebben

Budapesten rendezik meg Közép-Európa legnagyobb techfesztiválját

Az online térben töltött két év után végre személyesen is várja elsősorban a szoftverfejlesztés terén dolgozó magyar és nemzetközi szakembereket Közép-Európa legjelentősebb, technológiai trendekkel és fejlesztői újdonságokkal foglalkozó techfesztiválja. A kétnapos Craft Conference magyar szervezői közel 30 országból mintegy 1500 résztvevőt várnak, akikkel többek között a NASA, a Google, a Spotify, az IBM vagy az eBay szakemberei, gyakorló kódolók, és a technológia üzleti oldalával foglalkozó vezetők is megosztják tapasztalataikat a legforróbb trendekről. A szellemi útravaló mellett workshopok, vállalati standok és kapcsolatépítő bulik teszik teljessé az élményt, melynek a Vasúttörténeti Park szolgál különleges helyszínéül.

Bővebben

A diákigazolvány új szerepe, szabadulószobává alakuló városok, és élelmiszertermelés a nappaliban – kihirdették az MVM Edison startup verseny idei nyerteseit

A diákokat kedvenc márkáikkal összekötő program; közösségi alapú, decentralizált otthoni kertészet, az okos hulladékkezelést és újrahasznosítást ösztönző alkalmazás; városokat interaktívan bemutató telefonos szabadulószoba; fiatalokat célzó ökotudatos, digitális, közösségi alkotóműhely, illetve lemerült elektromos autóknak szóló asszisztencia-szolgáltatás is szerepel az MVM Edison startup verseny idei nyertesei között. Az innovatív ötletek pénzjutalomban részesülnek, illetve akár 50 millió forint magvető befektetést is kaphatnak.

Bővebben

Az innovatív magyar csapat megmutatta: minden második fékezésünk balesethez vezethet

Igencsak hektikusan vezetünk a fővárosban, majdnem minden második fékezésünk, gyorsításunk, vagy kanyarodásunk hirtelen történik, ami balesetveszélyt hordoz magával – mutatnak rá a Cristo autós alkalmazás friss felhasználói adatai. A reggeli órákban Dél-Budán, délután viszont a pesti belvárosi forgalomban kell az átlagosnál jobban figyelni autóvezetőként a hétköznapokon, az ekkor tapasztalt feszültség a hétvégi kb. kétszerese. A Közlekedési Kultúra Napjának alkalmából bemutatjuk az eredményeket, melyek kapcsán a drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági szakértője ad tanácsot a fővárosi autósoknak.

Bővebben