Hirdetés

Startup beszállítót választott az ERSTE

Az ERSTE Bank másodszor rendezte meg belsős Innovációs Kihívását, a program során a vállalat munkatársai kreatív ötletekkel, innovatív megoldásokkal állnak elő, melyek közül számos meg is valósulhat a későbbiekben. A kihívás online közvetítéséhez és a csapatok bemutatásához egy feltörekvő hazai startup, a Photon segítségét kérte a cég.

Hirdetés

Immáron második alkalommal rendezte meg az ERSTE Bank a munkatársak bevonására épülő Innovációs Kihívást. A program keretében a vállalat munkavállalói csapatokba szerveződve, előre meghatározott témakörökhez kapcsolódva, bármilyen innovatív ötlettel előállhattak, a kreativitásukra építve számos újszerű megoldási javaslat született, amivel később az ügyfelek is találkozhatnak.

„Nagyon fontos számunkra itt a banknál, hogy lehetőséget adjunk az egyedi ötletek megvalósulásának, hiszünk a kollégákban és aktívan támogatjuk fejlődésüket. A program sikerét a beérkező több, mint 110 ötlet és a már gyakorlatban is megvalósuló projektek is visszaigazolják.” – mesélt az Innovációs Kihívás történetéről Cselovszki Róbert, az ERSTE Pénz-, Tőkepiacok és Vagyonkezelés Üzletág, illetve az Erste Befektetési Zrt. vezetője.

Startup partnert választott az ERSTE

Az egynapos esemény online közvetítését a Photon bonyolította le, valamint a résztvevő csapatok bemutatkozó videóit is a fotósokat és videósokat vállalati ügyfelekkel összekapcsoló magyar startup vállalkozás készítette el. A Magyarországon egyedülállónak számító, 80 fős szakmailag elismert fotósokból és videósokból álló csapattal rendelkező cég B2B megrendelők komplett vizuális tartalmainak elkészítésére specializálódott.

„A Photon abban segíti céges ügyfeleit, hogy szép fotós és videós tartalmakkal színesítsék kommunikációjukat az online és offline térben” – mondta a Photon alapítója és ügyvezetője, Volom Sári.Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ötlettől a megvalósításig részt veszünk a

folyamatban, legyen szó image videóról, konferenciáról vagy akár a munkatársak portréfotóinak elkészítéséről. Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy egy olyan elismert vállalat, mint az ERSTE Bank startupunkat választotta az Innovációs Kihívás kommunikációjának segítéséhez.” 

Miben segített a Photon?

„Nagyon fontos volt, hogy gyors, ütős, kreatív és az innováció szellemiségében megjelenő anyagok készüljenek, egyrészt a csapatok bemutatkozásához, másrészről pedig hogy mindez az online közvetítés során is ugyanígy legyen átadva a nézőknek. Ehhez nyújtott a Photon nagyon magas színvonalú szakmai segítséget.” – válaszolta Cselovszki Róbert arra a kérdésre, miért esett a Photonra a választásuk. „Az Innovációs Kihívást több hazai pályázatra is beadtuk már, és biztosak vagyunk benne, hogy a zsűri tetszését is elnyerik majd ezek a kreatív anyagok.”

A Photon különös figyelmet szentel az ügyfelek elégedettségének maximalizálására, a startup NPS módszer alapján számolt ügyfél elégedettsége már 2019 óta folyamatosan kiemelkedően magas, 90 pont feletti értéket mutat. „Az egyik legfontosabb célunk, hogy munkánk során kimagasló élményben részesítsük ügyfeleinket, a minőség, a gyorsaság és a transzparens kommunikáció ezért minden projektünknél alapvető fogalmak” – világított rá a Photon alapértékeire az ügyvezető.

 

Hirdetés

A hazai agilitás két úttörője állt össze, hogy megreformálja a nagyvállalatokat

Janovszki Zsolt és Szmola Roland portfóliójában már olyan cégek is megfordultak, mint a Wizzair, az EGIS, az OTP és az E.ON. Habár már külön-külön is jelentős eredményeket és szakmai elismerést értek el, most úgy döntöttek, hogy közös hajóban evezve reformálják meg a legnagyobb multikat, akik teljesen szabad kezet adtak nekik. 

Bővebben

A digitális faktoring úttörője, a Péntech lízing szolgáltatással jelentkezik

A digitális faktoring úttörője, a Péntech novembertől új szolgáltatással bővíti portfólióját, amelynek köszönhetően most még könnyebb lehet a vállalkozások növekedésének finanszírozása. A digitális lízing megoldásnak köszönhetően a Péntech weboldalán keresztül a piacon egyedülállóan gyorsan és gördülékenyen, mindössze néhány kattintással igényelhető konstrukció.

Bővebben
Hirdetés

A cégen belüli bizalom erősödését segítheti elő az új EU-s szabályozás

A legújabb uniós direktíva szerint azoknak a vállalatoknak, akik legalább 250 főt foglalkoztatnak kötelezettségeik közé sorolódik a névtelenséget biztosító etikai forródrót bevezetése. A jogszabályi megfelelés és jövedelmezőség mellett fontos szerepet kap a vállalati működés és kultúra fejlesztése, ehhez azonban megfelelő stratégiára és eszközökre van szüksége a vállalatoknak.

Bővebben

A 4iG a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatók közé lép

Végleges megállapodást kötött a 4iG Nyrt. a román RCS & RDS csoporttal a médiakonszern magyarországi érdekeltségeinek megvásárlásáról. A tranzakció lezárásával, illetve az elmúlt egy évben az infokommunikációs szektorban végrehajtott akvizícióival a 4iG a legnagyobb hazai távközlési szolgáltatók közé lép, miközben a cégcsoport meghatározó pozíciókat építhet ki a nyugat-balkáni távközlési piacon is.

Bővebben

Sikerrel zárult az első Agtech Summit konferencia

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) novemberben rendezte meg először hazánk első kifejezetten agrár startupokról szóló rendezvényét. A technológiai újdonságokat és a jövő agráriumát vizsgáló rendezvényen többszáz látogató vett részt és kapott közelebbi képet a legfontosabb agrártechnológiai startupok fejlesztéseiről.

Bővebben

Nemzetközi startup programok az innovációk felkarolásáért – elindult az előjelentkezés az EIT Food programokra

Egyedülálló nemzetközi startup programokra pályázhatnak olyan innovátorok, akik ötleteikkel vagy előrehaladottabb projektjeikkel tenni szeretnének egy karbonsemleges jövőért. Az EIT Food széles kínálatában különböző fejlettségű startupok mind megtalálhatják a számukra ideális programot. A több hónapos események során a kezdeti ötletfázistól egészen a piacra jutásig, befektetésszerzésig és nemzetközi networképítésig kapnak segítséget a résztvevők. Továbbá a legjobb csapatok a szakmai támogatás mellett pénzbeli jutalomban is részesülhetnek. A startup programokba 2022 elején nyílik meg a jelentkezés, de az előregisztráció már nyitott az érdeklődők számára.

Bővebben

Világsiker lehet a robotokat oktató magyar startupból

A Spirit FM startupokkal, innovációval, jövőbemutató ötletekkel és potenciális befektetési lehetőségekkel foglalkozó szórakoztató rádióműsorának, a Hibrid Startuppernek ismételten Sohajda Júlia, a Vespucci Partners kockázati tőkealap-kezelő egyik alapítója volt a vendége, aki ezúttal sem érkezett egyedül. Vincz Dániel, egy magyar fejlesztőcsapat, a Mollia ügyvezető-helyettese kísérte el a beszélgetésre, amely startup célja egy adaptív, tanítható szoftver kifejlesztése a Bábu nevű virtuális humanoid robot kinematikai vezérlésére. (X)

Bővebben

Béremelésre számíthat a fiatal generáció

A dolgozó fiatalok majdnem kétharmada számít béremelésre a következő időszakban, 46 százalékuk az inflációnál alacsonyabb, 20 százalékuk viszont azt meghaladó emelést valószínűsít – derül ki a K&H ifjúsági indexéből. A pesszimisták, vagyis a fizetéscsökkenésre számítók aránya nagyon alacsony, mindössze 4 százalékos.

Bővebben