Hirdetés

Startup beszállítót választott az ERSTE

Az ERSTE Bank másodszor rendezte meg belsős Innovációs Kihívását, a program során a vállalat munkatársai kreatív ötletekkel, innovatív megoldásokkal állnak elő, melyek közül számos meg is valósulhat a későbbiekben. A kihívás online közvetítéséhez és a csapatok bemutatásához egy feltörekvő hazai startup, a Photon segítségét kérte a cég.

Hirdetés

Immáron második alkalommal rendezte meg az ERSTE Bank a munkatársak bevonására épülő Innovációs Kihívást. A program keretében a vállalat munkavállalói csapatokba szerveződve, előre meghatározott témakörökhez kapcsolódva, bármilyen innovatív ötlettel előállhattak, a kreativitásukra építve számos újszerű megoldási javaslat született, amivel később az ügyfelek is találkozhatnak.

„Nagyon fontos számunkra itt a banknál, hogy lehetőséget adjunk az egyedi ötletek megvalósulásának, hiszünk a kollégákban és aktívan támogatjuk fejlődésüket. A program sikerét a beérkező több, mint 110 ötlet és a már gyakorlatban is megvalósuló projektek is visszaigazolják.” – mesélt az Innovációs Kihívás történetéről Cselovszki Róbert, az ERSTE Pénz-, Tőkepiacok és Vagyonkezelés Üzletág, illetve az Erste Befektetési Zrt. vezetője.

Startup partnert választott az ERSTE

Az egynapos esemény online közvetítését a Photon bonyolította le, valamint a résztvevő csapatok bemutatkozó videóit is a fotósokat és videósokat vállalati ügyfelekkel összekapcsoló magyar startup vállalkozás készítette el. A Magyarországon egyedülállónak számító, 80 fős szakmailag elismert fotósokból és videósokból álló csapattal rendelkező cég B2B megrendelők komplett vizuális tartalmainak elkészítésére specializálódott.

„A Photon abban segíti céges ügyfeleit, hogy szép fotós és videós tartalmakkal színesítsék kommunikációjukat az online és offline térben” – mondta a Photon alapítója és ügyvezetője, Volom Sári.Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az ötlettől a megvalósításig részt veszünk a

folyamatban, legyen szó image videóról, konferenciáról vagy akár a munkatársak portréfotóinak elkészítéséről. Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy egy olyan elismert vállalat, mint az ERSTE Bank startupunkat választotta az Innovációs Kihívás kommunikációjának segítéséhez.” 

Miben segített a Photon?

„Nagyon fontos volt, hogy gyors, ütős, kreatív és az innováció szellemiségében megjelenő anyagok készüljenek, egyrészt a csapatok bemutatkozásához, másrészről pedig hogy mindez az online közvetítés során is ugyanígy legyen átadva a nézőknek. Ehhez nyújtott a Photon nagyon magas színvonalú szakmai segítséget.” – válaszolta Cselovszki Róbert arra a kérdésre, miért esett a Photonra a választásuk. „Az Innovációs Kihívást több hazai pályázatra is beadtuk már, és biztosak vagyunk benne, hogy a zsűri tetszését is elnyerik majd ezek a kreatív anyagok.”

A Photon különös figyelmet szentel az ügyfelek elégedettségének maximalizálására, a startup NPS módszer alapján számolt ügyfél elégedettsége már 2019 óta folyamatosan kiemelkedően magas, 90 pont feletti értéket mutat. „Az egyik legfontosabb célunk, hogy munkánk során kimagasló élményben részesítsük ügyfeleinket, a minőség, a gyorsaság és a transzparens kommunikáció ezért minden projektünknél alapvető fogalmak” – világított rá a Photon alapértékeire az ügyvezető.

 

Hirdetés

A gyerekek digitális biztonsága szerencsére már nem új fogalom – mégis meglepő helyen kerülhet veszélybe. A kicsikről készült képek, videók online felületeken történő megosztása ugyanis veszélybe sodorhatja a gyerekek digitális biztonságát – akkor is, ha azt a szülők, az oktatási intézmény vagy éppen a nyári tábor szervezői teszik. A Start it @K&H inkubátorprogramba bekerült kidea egy olyan zárt digitális óvodai kommunikációs felület, amely többek között erre az aktuális problémára nyújt egyszerű megoldást. 

Bővebben
Hirdetés

Balaton vibe, rövidnadrág és őszinte beszélgetések: ilyen volt az első Innovációs és Startup Napok a Balaton-felvidéken

Május közepén rendezte meg a PortusHome Coworking&Coliving, a StartITup Győr, az Input Program és a Draper Startup House az első közös eseményét Vászolyon. A startup ökoszisztéma szereplőit régiós, országos és nemzetközi szinten is összekötni szándékozó esemény elérte célját: őszinte, sallangmentes beszélgetések, baráti eszmecserék, fuckup storik és jobbító szándék jellemezte a 3 napos eseményt.

Bővebben

Fontos a fenntarthatóság, de az intim higénia területén várat magára az igazi áttörés

Nem sokkal hajlandóak többet fizetni a magyar nők a fenntartható intim higiéniai termékekért, és noha fontosnak tartják a környezetvédelmet, a hatékonyság és az ár az első számú szempont, amikor vásárlásra kerül a sor. Érdeklődnek az innovatív megoldások iránt, azonban ezek kipróbálására és használatára sokszor nincs elég idejük, így továbbra is a hagyományos menstruációs termékek hódítanak itthon – derül ki a TZMO Hungary felméréséből, mely a magyar nők véleményét vizsgálta a havi ciklushoz kapcsolódó környezettudatosságról.  

Bővebben

A NAV-tól igazolt szakmai vezetőt az adótanácsadói piac meghatározó szereplője

Magyarország egyik vezető, minősített és elismert adótanácsadója, új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét. Kiss Tamás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal korábbi osztályvezetője, 2022 májusától tölti be a SALDO tanácsadói üzletágvezetői pozícióját. Elődje Sarkadi-Nagy András volt, aki jelenleg a részvénytársaság vezérigazgatója.

Bővebben

Elindult a magyar Kickstarter, a Brancs közösségi piactér

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is. A Brancs az első hazai közönségre szabott online piactér, ahol az ország legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztési projektjeit közösségi finanszírozással valósítják meg. Az ötletgazdák a leendő vásárlóikkal – azaz a közösség erejével – gyűjtik össze a kampányok megvalósításához szükséges tőkét.

Bővebben

Budapesten rendezik meg Közép-Európa legnagyobb techfesztiválját

Az online térben töltött két év után végre személyesen is várja elsősorban a szoftverfejlesztés terén dolgozó magyar és nemzetközi szakembereket Közép-Európa legjelentősebb, technológiai trendekkel és fejlesztői újdonságokkal foglalkozó techfesztiválja. A kétnapos Craft Conference magyar szervezői közel 30 országból mintegy 1500 résztvevőt várnak, akikkel többek között a NASA, a Google, a Spotify, az IBM vagy az eBay szakemberei, gyakorló kódolók, és a technológia üzleti oldalával foglalkozó vezetők is megosztják tapasztalataikat a legforróbb trendekről. A szellemi útravaló mellett workshopok, vállalati standok és kapcsolatépítő bulik teszik teljessé az élményt, melynek a Vasúttörténeti Park szolgál különleges helyszínéül.

Bővebben

A diákigazolvány új szerepe, szabadulószobává alakuló városok, és élelmiszertermelés a nappaliban – kihirdették az MVM Edison startup verseny idei nyerteseit

A diákokat kedvenc márkáikkal összekötő program; közösségi alapú, decentralizált otthoni kertészet, az okos hulladékkezelést és újrahasznosítást ösztönző alkalmazás; városokat interaktívan bemutató telefonos szabadulószoba; fiatalokat célzó ökotudatos, digitális, közösségi alkotóműhely, illetve lemerült elektromos autóknak szóló asszisztencia-szolgáltatás is szerepel az MVM Edison startup verseny idei nyertesei között. Az innovatív ötletek pénzjutalomban részesülnek, illetve akár 50 millió forint magvető befektetést is kaphatnak.

Bővebben

Az innovatív magyar csapat megmutatta: minden második fékezésünk balesethez vezethet

Igencsak hektikusan vezetünk a fővárosban, majdnem minden második fékezésünk, gyorsításunk, vagy kanyarodásunk hirtelen történik, ami balesetveszélyt hordoz magával – mutatnak rá a Cristo autós alkalmazás friss felhasználói adatai. A reggeli órákban Dél-Budán, délután viszont a pesti belvárosi forgalomban kell az átlagosnál jobban figyelni autóvezetőként a hétköznapokon, az ekkor tapasztalt feszültség a hétvégi kb. kétszerese. A Közlekedési Kultúra Napjának alkalmából bemutatjuk az eredményeket, melyek kapcsán a drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági szakértője ad tanácsot a fővárosi autósoknak.

Bővebben