Hirdetés

Ismét elindul az ország első számú freelancer mentorprogramja

Szeptember 26-án újra elstartol 2020 utolsó Freelancerleszek Mentorprogramja, ahol az érdeklődők a szabadúszás minden fortélyát eltanulhatják a 2018-ban Év Freelancere díjat nyert Majsai Richárdtól.

Hirdetés

A képzés keretei között Ricsivel lépésről lépésre építheted freelancer vállalkozásod, így kötetlen munkaidővel és sokkal nagyobb szabadsággal építheted, finanszírozhatod áloméleted, amiben egy laptoppal az öledben dolgozol akár a világ bármely pontjáról.

A mentoráció keretein belül a résztvevők megtanulják:

  • hogyan indítsák el saját vállalkozásukat, hogyan működik a KATA rendszer
  • hogyan szerezzenek új ügyfeleket online vagy offline
  • hogyan tartsák meg ügyfeleiket és építsenek ki hosszútávú kapcsolatot
  • hogyan kell adózni és szerződést írni
  • a leghasznosabb tárgyalási és sales stratégiákat
  • és még sok egyéb mást amiről a honlapon bővebben tájékozódhatsz

A program immár negyedik alkalommal kerül megszervezésre, a 90 nap alatt 6 egésznapos mentorációt és rengeteg feladatot tartalmaz ezzel együtt elképesztően intenzív! A mentorprogramon végzett korábbi hallgatók elmondásai szerint annyi új fortélyt és megoldást tanultak a 3 hónap alatt, amiről álmodni sem mertek. Néhány videót videót az előző évfolyamokról találtok a program weboldalán is.

Ahogy a szabadúszó életmód, úgy ez a program sem való mindenkinek! Egy képzésen maximum 10 ember vehet részt, ezzel is megtartva a csoport exkluzív jellegét. Valamint egy szigorú elbírálási folyamaton is végig kell mennie minden jelentkezőnek, ami egy kérdőívből és egy online konzultációból áll. Csak ezek után derül ki, hogy a jelentkező tényleg elég elszánt e arra, hogy megvalósítsa vállakozói elképzeléseit, nem csak ábrándozik, hanem cselekszik és készen áll arra, hogy egy ekkora felelőséget magára vegyen, mint egy saját vállalkozás menedzselése.

Minden kétséget kizáróan ez Magyarország első számú freelancer mentorprogramja,

ahol a résztvevők a gyakorlatban is jól működő stratégiákból tanulnak, együtt kísérleteznek és együtt fedezik fel, hogy milyen is freelancerként dolgozni napjainkban. Kézzelfogható szaktudásra és mérhető eredményekre számíthat az, aki jelentkezik a mentorprogramra.

Jelentkezési határidő Szeptember 23.-a, bónuszként pedig a jelentkezők jegyet kapnak a FreelancerBlog által szervezett Freelancers Week 2020 egy hetes hibrid konferenciájára is. Jelentkezni a képzésre itt tudsz: www.freelancerleszek.hu

Hirdetés

Engedélyt kapott Európa első blokklánc alapú neobankja – magyarok fejlesztik

Pénzügyi szolgáltatói engedélyt kapott az Európai Unió területén Európa első blokklánc alapú neobankja, a BENKER. A Litván Nemzeti Bank által felügyelt, magyar szakemberek által létrehozott neobank, a BENKER új világrendet hoz a pénzügyek világában: a technológián keresztül garantál teljes kontrollt és önrendelkezést ügyfeleik pénzügyeik felett.

Bővebben
Hirdetés

A bankrendszer digitalizációjának állóvizét a pandémia és a fintech innovációk is felkavarták

A Liferay Hungary tudásmegosztó, különböző iparágak digitalizációs trendjeit bemutató videó sorozatának legújabb adásában a bankszektor pandémia alatti és az ezt követő digitalizációs kihívásait ismertetjük a 2019. október 31-én a 120 takarékszövetkezetből álló Takarékbank csoport és az FHB Bank cégjogi egyesülésével létrejövő Takarékbank Zrt. példáján keresztül. Digitális rock and roll Míg előtte leginkább a személyes kapcsolatokra

Bővebben

Érkezik a metaverzum a munkahelyekre az iskolákba, de még az egészségügybe is

Az elmúlt évtizedben számos ígéretes virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkat azonban mégsem szőtte át eddig a technológia. A világjárvány viszont ezen a területen is lényeges változást hozott, hiszen miközben a négy fal közé szorultunk, minden eddiginél jobban vágytunk a valóságot hűen imitáló vásárlás, közösségi programok vagy éppen utazás élményére. Az eredmény: érkezik a metaverzum a munkahelyekre és az iskolákba, de még az egészségügybe is, vírusként terjed a VR a kereskedelemben és az ingatlanpiacon is. A Protechtor szakértői összeszedték a következő évek legfontosabb trendjeit a területen, hiszen az egyik legdinamikusabban fejlődő tech szegmensről van szó: 2030-ra ugyanis már közel 1200 milliárd dolláros piacon osztozhatnak a VR/AR fejlesztések úttörői.

Bővebben

Három Vespucci Partners cég vett részt a CES-en

A CES a világ legnagyobb szabású, egyben legbefolyásosabb technológiai rendezvénye, az átütő erejű technológiák és a globális innovátorok próbatere, ahol a világ legismertebb márkái kötnek üzleteket és találkoznak új partnerekkel. Ez a lehetőség vonzotta a Vespucci Partners kockázati tőkealap-kezelő vezetőit is, akik három portfóliócégükkel – Haris Digital, Mollia és IMM-DATA – együtt vettek részt az eseményen.

Bővebben

Kriptovalutázó startupokat támadnak a hekkerek

Kis és közepes méretű vállalkozások elleni támadássorozatra bukkantak a Kaspersky szakértői. A fejlett állandó fenyegetésekkel támadó BlueNoroff hekkercsoport támadásai következtében az áldozatok komoly kriptovaluta-veszteségeket szenvednek el világszerte. A SnatchCrypto nevű kampány célpontjai olyan vállalatok, amelyek a tevékenységük jellegéből adódóan kriptovalutákkal és okos szerződésekkel, decentralizált finanszírozással (DeFi), blokklánc technológiával és a FinTech iparággal foglalkoznak.

Bővebben

A környezettudatosságra helyezi a hangsúlyt a házigazda MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT idei házigazdája a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem – jelentették be az Educatio Oktatási Szakkiállítás megnyitóján. Az agrárfókuszú intézmény profiljában központi szerepet kap a fenntartható jövő biztosítása, így a koncertek és a szórakozás mellett ehhez illeszkedő témákkal és praktikus tippekkel ismerkedhetnek majd a fesztiválozók 2022. július 13-17. között Velencén.

Bővebben