Hirdetés

A Startup Safarin otthonról is építheted a szakmai kapcsolataidat

A Budapest Startup Safari nem egy átlagos konferencia, a célja, hogy betekintést adjon a hazai és nemzetközi startup világ berkeibe és segítse a tudásmegosztást, még a jelenlegi, viharos időkben is.

Idén április 23-24-én a Safari már ötödik alkalommal kerül megszervezésre, ám ezúttal fel sem kell kelned a kanapéról, hogy részt vegyél benne, ugyanis Budapest történelmének eddigi legnagyobb online konferenciájaként jövünk, ami egyben a világ első „Home Conference” eseménye is lesz: online beszélgetések, workshopok, előadások és interaktív programok várnak rád, no meg sok-sok networking, és mindezt a saját kanapédról érheted el. A tudásmegosztást nem korlátozhatja a fizikai világ, tervezzük meg együtt a jövőt, OTTHONRÓL!

Mire számíthatsz, ha csatlakozol?

·       Bárhol is légy a világban, a saját kanapédról nézheted az idei Safari bármely eseményét

·       Csetelhetsz a többi résztvevővel és az előadókkal, új kapcsolatokat és barátokat szerezhetsz, és talán egy új állásajánlattal vagy ügyféllel lehetsz gazdagabb, vagy, egy régen keresett szakembert találhatsz magadnak

·       És, az esemény után minden programot megnézhetsz, ahová esetleg nem sikerült eljutnod.

·       Ráadásul, mikor a vírusveszélynek vége, számos részvevő cég nyílt napján vehetsz majd részt személyesen.

Jegy ára: bruttó 2500 HUF (~ 6.9 €)

IDÉN IS RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNY A STARTUP MAGAZIN OLVASÓINAK!
Használd a StartupMagazin30SUSBp promó kódot és juss hozzá a jegyekhez 30% kedvezménnyel.
https://tixa.hu/startupsafari2020

További info: www.budapestsafari.com

Amíg nem sikerül skálázni az újságírók számát, addig a média kihagyott ziccer marad a startup-ökoszisztéma számára

Nagy szükség lenne egy virágzó, plurális médiakörnyezetre a startupvilágban, ami tisztítani tudja az ökoszisztémát, és ami rendszerszinten képes betölteni az ökoszisztéma fejlesztését szolgáló funkciók sokaságát. A közéletben az újságírók képesek ilyesfajta hatást elérni – csak az ottani piac éppenséggel nem kong úgy az ürességtől, mint a startupmédia.

Bővebben

Oszkó Péter: Még a startup-ökoszisztémában is csak szégyenlősen beszélünk a pénzügyeinkről

Az OXO vezetője szerint mindenki titkolja, hogy milyen értékelés mellett mekkora befektetést kapott, és hogy egy exitnél kinek mennyi jutott. Pedig ha transzparensen beszélnénk a pénzügyeinkről, segíthetnénk a szereplőknek abban, hogy jobb döntéseket hozzanak.

Bővebben

10 grafikon arról, hogy hogyan alakulnak az AI kockázati befektetések a világon és Európában

A generatív AI szárnyal, a startupok az applikációk világában keresik a mesterséges intelligencia felhasználását, az európai befektetések pedig az AI által optimalizált működést, a robotikát és a gyógyszerkutatást részesítik előnyben. Mutatjuk a Dealroom friss statisztikáit.

Bővebben

Hogyan legyél sikeres intézményi befektető nélkül Magyarországon? Bemutatjuk a Screvo-t

A különböző márkák nyereményjátékait egy platformra terelő Screvo alapítóit nem vetette fel a pénz – ahelyett azonban, hogy egyből egy intézményi befektetőhöz rohantak volna az ötletükkel, inkább tudatosan felmérték, hogy meddig ér a takarójuk, a piaci igények szerint fejlesztettek prototípust, és a befektetési feltételek teljesítése helyett a sales-re koncentráltak. Az eredmény: visszatérő multi ügyfelek, dinamikus

Bővebben

Változás az innovációs politikában: Lemondott Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, már meg is van az utódja

Csák azért mond le, mert szerinte a négy évre tervezett munkát két év alatt sikerült elvégezni, és átadná a stafétabotot a fiataloknak. Helyét Hankó Balázs eddigi innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár veszi át.

Bővebben

Honnan tudhatod, hogy jó startupalapító lehet belőled?

Legyél megszállott az ötleteddel kapcsolatban, mérd fel, hogy kik segíthetneked neked mentorként, az ördög ügyvédjeként és társalapítóként, valamint legyél kitartó, és úgy alakítsd az ötleted, hogy az tényleg a leendő ügyfeleid igényeit elégítse ki: ezek Zoe Hewitt, a londoni Sequoia Capital tehetségek felkutatásáért felelős alelnökének tippjei.

Bővebben

Harmadik éve stagnál a magyar startup-ökoszisztéma a StartupBlink jelentése szerint

A StartupBlink 2024-es ökoszisztéma-jelentésében az 50. legfejlettebb startup-ökoszisztéma a magyar. Hazánk legnagyobb előnye az üzleti tevékenységekkel kapcsolatos alacsony rezsiköltségek és az alacsony megélhetési költségeket, míg a legnagyobb hátránya az IT szakemberek kivándorlása. Mutatjuk a részleteket.

Bővebben

Az űripar nem csak a zseniknek való – ezt vallja az ESERO Hungary program

Idén csatlakozik Magyarország az Európai Űrügynökség fiatalokat és tanáraikat célzó programjához. Az ESERO Hungary célja, hogy gyakorlati foglalkozásokkal a diákokat, ingyenes képzésekkel pedig a tanárokat hozza közelebb az űriparhoz, és ezen keresztül elősegítse a STEM-területek oktatását.

Bővebben