Hirdetés

Világszerte már több mint 80 sportolóval dolgozik együtt a BioTechUSA

Az idén 22 éves hazai tulajdonú táplálék-kiegészítőket gyártó és forgalmazó BioTechUSA cégcsoport az utóbbi években jelentős nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. 1500 termékből álló, 100%-ban doppingmentes protein-, vitamin- és reformélelmiszer portfóliója jelenleg a világ 100 országában elérhető. Európa-szerte már több mint 80 sportolóval működnek együtt, akikkel közös céljuk, hogy minél több emberhez juttassák el az egészséges életmód és a mozgás örömét. Júliustól Szalai Attila, a magyar labdarúgó válogatott 23 éves védője is a BioTechUSA márkanagyköveteinek csapatát erősíti. 

Hirdetés

BioTechUSA 2016 óta egyre erősebben van jelen a nemzetközi piacon. Napjainkban világszerte ​​270 BiotechUSA márkabolt működik, összesen 8 országban, már az Európai Unión kívüli országokat is meghódították. A cég lokális és globálisan szinten is letette voksát a tudatos, egészséges életmód és a sport mellett.

Szalai Attila a BioTechUSA új márkanagykövete

Küldetésének terjesztéséhez a cég a kezdetek óta olyan profi sportolókkal és influenszerekkel dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal és sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak. Európa-szerte több mint 80 sportolóval működnek együtt, akikkel közös céljunk, hogy minél több emberhez juttassák el az egészséges életmód és a mozgás örömét. Júliustól ennek a példaértékű csapatnak lett a tagja a török Fenerbahçe focistája és a nemzeti tizenegy oszlopos tagja, Szalai Attila is, aki a hazai Forbes Magazin 2021-es sportlistája szerint az ötödik legértékesebb magyar sportoló.

Idén év elején bombaként robbant a hír, hogy a hazai élvonalban már sokat bizonyított sportoló négy és fél évre szóló szerződést írt alá az isztambuli klubhoz, azonban sikerei nem csak a nemzetközi porondon, hanem hazai színekben is folytatódnak a BioTechUSA cégcsoport partnereként.

Együtt a sportos életmódért

“A BioTechUSA-nál mindig is hosszútávú együttműködésekben gondolkodunk. Szalai Attila leigazolása elsősorban azért nagy dolog számunkra, mert kimagasló teljesítménye és mozgás iránti elkötelezettsége számunkra is motiváló. Attila példamutató személye és alázata egyezik a BioTechUSA szellemiségével és büszkén haladunk tovább vele együtt azon az úton, melynek célja a mozgás szeretetének minél szélesebb körű népszerűsítése” – mondta az együttműködés részleteiről Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketing vezetője.

“Örömmel csatlakoztam a TeamBioTechUSA-hoz, hiszek benne, hogy a saját történetemmel sok embert inspirálhatok egy egészségesebb, tudatosabb és sportosabb életre. A kitűzött célok és álmok elérése közös feladat. Legyen szó bármilyen egyéni elképzelésről, alázattal, kitartással, elhivatottsággal és egy hiteles, nagytudású szakemberekből álló csapat által nyújtott szakértői segítséggel bárki elérheti azokat” – mondta az új csapatáról Szalai Attila.

Minőségi tartalomgyártás

A hazai nagyvállalat az elmúlt években olyan nemzetközileg is alkalmazható márkastratégiát alakított ki, amely túlmutat a hétköznapi influenszer szerepeken. A tartalomgyártás terén arra törekednek, hogy kreatívjaikkal együttműködve olyan izgalmas és hasznos anyagok készüljenek, melyek teljes mértékben lefedik az egészséges életmód fő pilléreit. A termékek népszerűsítése mellett kiemelt hangsúlyt fektetnek a minőségi tartalomgyártársa és közösségépítésre is. Fontosnak tartják, hogy sportolóik és influencereik a saját hangjukon érjék el közönségüket, a szakértő kollégák pedig szemléletformáló és ismeretterjesztő háttéranyagokkal segítik partnereiket abban, hogy minél informatívabb posztok kerüljenek ki az online térbe. A nyár végétől Szalai Attila Facebook és Instagram oldalán is találkozhat majd a közönség a márkanagykövet és a szakmai csapat által összeállított minőségi és mindennapokban is hasznos segítséget nyújtó tartalmakkal.

Hirdetés

Netflix-díjas magyar céget vásárol fel az amerikai nagyvállalat 

Kiemelkedő eredmény a magyar innovációs szektorban: a Netflix streamingszolgáltató díját elnyerő, online ajánlórendszerek fejlesztésére szakosodott Gravity R&D informatikai cég felvásárlására végleges megállapodást kötött az amerikai tőzsdén jegyzett Taboola, a digitális hirdetési piaci  szegmens egyik legjelentősebb globális szereplője. A netezők számára személyre szabott “találatokhoz” a hátteret biztosító Taboola nemcsak a magyar céget vásárolja fel, hanem a közép-európai fejlesztői központját is Magyarországra telepíti. 

Bővebben

A többség számára 10 mobilalkalmazás bőven elég

Hazánkban már 6,2 millióan használnak okostelefont és nagyjából 6 millióan interneteznek mobiljukon a 18-69 éves korosztályban – derült ki az eNET legújabb reprezentatív kutatásából. A többség számára 10 mobilalkalmazás bőven elég, legalábbis ennyit használ hetente. A magasfokú okostelefon penetráció mellett azonban több internetes tevékenység van, ahol nem ezt az eszközt preferáljuk – ilyen például a webáruházi vásárlás vagy a levelezés, ahol a számítógépet részesítjük előnyben.

Bővebben
Hirdetés

Először Magyarországon: startup ökoszisztémára fókuszáló adat-felület

A Hungarian Startup University Programot (HSUP) megvalósító Express Innovation Agency, valamint a Dealroom.co startupokra és tech ökoszisztémákra koncentráló nemzetközi adatszolgáltatóval kötött megállapodás keretében megnyílt a startup ökoszisztéma fókuszú, közös magyarországi platform, amelynek célja, hogy fellendítse a magyar innovációt és vállalkozói szellemet.

Bővebben

A jelenlegi többszörösére szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában

A klímavédelem érdekében a beruházási prioritások sürgős átgondolására és határozottabb közös fellépésre szólítja fel a Világgazdasági Fórum (WEF) napokban zajló davosi találkozóján a résztvevőket a Schneider Electric. Az energiamendzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Fenntarthatósági Kutatóintézetének friss elemzése szerint a jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában, hogy sikerüljön elérni a Párizsi Megállapodásban megfogalmazott célokat.

Bővebben

Az ember a kulcs, nem az ötlet

A hazai startup világban is megtalálhatók már az angyalbefektetők, a vállalkozások nagy része azonban még nem mindig tudja pontosan, hogyan és mikor lehet alkalmas arra, hogy tőkét kapjon tőlük a szintlépéshez. A Start it @K&H ezért a hazai angyalbefektetői szféra két közismert alakját látta vendégül, hogy tapasztalataikon keresztül mutassák be a kezdő vállalkozóknak az ilyen típusú forrásbevonás sajátosságait.

Bővebben

A gyerekek digitális biztonságát védi egy magyar startup

A gyerekek digitális biztonsága szerencsére már nem új fogalom – mégis meglepő helyen kerülhet veszélybe. A kicsikről készült képek, videók online felületeken történő megosztása ugyanis veszélybe sodorhatja a gyerekek digitális biztonságát – akkor is, ha azt a szülők, az oktatási intézmény vagy éppen a nyári tábor szervezői teszik. A Start it @K&H inkubátorprogramba bekerült kidea egy olyan zárt digitális óvodai kommunikációs felület, amely többek között erre az aktuális problémára nyújt egyszerű megoldást. 

Bővebben