Hirdetés

Összeolvad a Colibri HR Solutions és a Blue Colibri App

A megváltozott munkaerőpiaci helyzetre és az újfajta szervezeti kommunikációs kihívásokra komplex megoldásokat és szolgáltatásokat kínál az ezentúl egységesen Blue Colibri International néven működő Colibri HR Solutions employer branding ügynökség és a belső kommunikációval foglalkozó Blue Colibri App csapata.

A 2013-ban alapított Colibri HR Solutions az első olyan employer branding tanácsadó és HR kommunikációs ügynökség volt, ahol ötvözték a marketingkommunikációs beállítottságú HR-es és a szervezetfejlesztési beállítottságú marketingszakemberek tudását. Ebből az egyedülálló mixből születtek meg azok a komplex válaszok, amelyek partnereik toborzási, elkötelezési és megtartási kihívásaira jelentettek megoldást. A Colibri HR Solutions 7 éven át támogatta ügyfeleit employer branding stratégia, brandépítés, kreatív koncepció kidolgozás, multimédiás tartalomgyártás, rendezvények és munkavállalói programok, valamint online és social media kampányok lebonyolításában.

A 2018-ban alapított Blue Colibri App fejlesztette az első magyar elköteleződést, szervezeti tanulást és belső kommunikációt támogató felületet. Az egyszerű, hatékony és mérhető platform mobil és desktop verzión egyaránt működik, és lehetőséget ad a kétirányú kommunikációra, valamint a munkavállalók közvetlen elérésére. Az innovatív alkalmazás mellett támogatják partnereiket a belső kommunikációs stratégiájuk fejlesztésében, a szervezeti tartalomgyártásban, valamint belső kommunikációs képzéseket és tanácsadást kínálnak. A vírushelyzet megjelenésekor indított díjmentes Blue Colibri App SMART kríziskommunikációs appot több tucat vállalat közel 40.000 munkavállalója kezdte el használni az elmúlt 2 hónapban.

A Colibri cégcsoport alá tartozó két cég ezentúl egységesen a Blue Colibri International néven működik tovább. „Az elmúlt időszak hatalmas változásokat hozott a szervezeti belső kommunikációban. Ezekre az újfajta kihívásokra integrált és komplex megoldásokat igyekszünk nyújtani. A Blue Colibri International célja, hogy a jövőben rendszerszinten és teljeskörűen szolgálja ki az ügyfelek igényeit hazánkban és a CEE régióban egyaránt. Nemcsak egy belső kommunikációs platformot adunk, hanem különféle szolgáltatásokkal támogatjuk jelenlegi és jövőbeli partnereinket a belső kommunikáció részletes diagnosztikáján keresztül, a szervezeti tartalomgyártáson át, a belső kommunikációs kultúra fejlesztéséig. Ezek mellett erős tartalomgyártási fókusszal segítjük a belső és külső employer branding, toborzási és megtartási stratégiát, valamint akcióterveket„– mondta Barathi Tamás, a Colibri HR Solutions és a Blue Colibri App alapítója.

A Blue Colibri International szolgáltatásairól a cég megújult weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. www.bluecolibriapp.com

Keresik a legdinamikusabban növekvő techcégeket

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

Bővebben

Minden negyedik hazai fintech cég részesült már kockázatitőke befektetésben

A hazai fintech szektor bővülése a koronavírus-járvány megjelenését követően is folytatódott, mára csaknem 150 aktív FinTech vállalkozás működik az országban, amelyek több mint 8 ezer dolgozót foglalkoztatnak, együttes árbevételük pedig meghaladta a 170 milliárd forintot – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, 2022-es FinTech és digitalizációs jelentéséből.

Bővebben

Kalandozások a tokenizáció világában

A blockchain technológia és az erre épülő tokenizáció az élet egyre több területén van jelen. Pontosan ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy megismertessük és megértessük ennek előnyeit az üzleti döntéshozókkal – mondta Czeglédi Tamás a Blockchain koalíció szakmai vezetője, a Kalandozások a tokenizáció világában című online kiadványuk megjelenése kapcsán.

Bővebben

Orvosokkal közösen tervezik a jövő magyar kórházait

Automatizált robotrendszerekkel, a páciensek és a dolgozók mozgásának előzetes szimulációjával és a gazdaságos üzemeltetést szolgáló energetikai megoldásokkal segíti a hatékony betegellátást az egészségügyi intézmények következő generációja. Ezeket az orvosokkal szoros együttműködésben alkotják meg az építészek. Már Magyarországon is több ilyen projekt van folyamatban, amelyek tervezésén a kórházfejlesztés terén új szemléletet meghonosító Paulinyi & Partners építésziroda dolgozik.

Bővebben

Magyar diákok által fejlesztett önvezető autónak drukkolhatunk Nogaro városában

Környezetérzékelés, GPS-es és mobilnetes pozícionálás, pontos kamerarendszer. Többek közt ezek az önvezető járművek elengedhetetlen feltételei. A győri Széchenyi István Egyetem csapata évek óta fejleszti autonóm járművét, most pedig izgalmas kihívás előtt áll: július elején a franciaországi Nogaro városában egy komplex feladatokból álló nemzetközi versenyen vesznek részt, ahol a precíziós önvezetéshez szükséges netkapcsolatot a Yettel biztosítja számukra.

Bővebben

Hetvenmillió forintos fejlesztéssel épül a jövő hálózata a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Autonóm villamossági hálózatot építenek ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjában a Schneider Electric műszaki támogatásával. Az úgynevezett micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások. A Schneider Electric az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat, több mint kétezer munkavállalóval Magyarországon.

Bővebben