Hirdetés

Már több mint 30 nyelven ért a magyar startup szoftverje

Az intelligens vállalati szövegelemző szolgáltatásairól ismert cég komoly fejlesztéseket és fontos új együttműködéseket könyvelhetett el az utóbbi hónapokban. Emellett több rangos nemzetközi díjjal is méltatták sikereiket.

Nagy utat járt be az idén tíz éves, startupként indult Neticle a kezdetek óta. Az intelligens szövegelemzési megoldásokat kínáló cég termékei mögött álló Natural Language Processing motor immár több, mint 30 nyelven ért, és ez a lista folyamatosan bővül. A cég rövidtávú célja a teljes európai nyelvi lefedettség elérése, majd a közel-keleti és távol-keleti nyelvek implementálása.

Az intenzív nyelvi fejlesztéseknek köszönhetően egyre több országban elérhetőek már a Neticle szolgáltatásai, mind a social listening, mind az ügyfélélmény javítása terén: a skandináv és a nyugat-európai piacra belépve, valamint a tengerentúlon és Ázsiában is terjeszkedve olyan nagy brandek tették le voksukat mellettük, mint a Veritone, a Telkom Indonesia, az Erste Group, a Decathlon és a Fraport AG.

A Neticle-nél átlátjuk a komplex nagyvállalati kihívásokat a szöveges adatok és ügyfélhangok kapcsán, és ezekre adunk pontosan illeszkedő megoldásokat. A nyelvi képességek mellett funkcionalitásban is folyamatosan fejlesztjük termékeinket, így az automatizálással jelentős ügyfélszolgálati időt és erőforrást szabadítunk fel az ügyfeleinknek, segítjük az upsellt és csökkentjük a churnt” – emelte ki Szekeres Péter, a Neticle ügyvezetője és társalapítója.

Mindeközben a felhasználói felület is letisztult és modern marad. Ebben a szellemiségben létrejött fejlesztés volt a közelmúltban például a white labeling funkció, a véleménydriverek automatikus felismerése, valamint CX területén a Net Promoter és CSAT pontszámok kiszámítása és összekötése automatikus témafelismeréssel.

A növekedés mellett fontos a munkaadói stabilitás

A Neticle következő években sem tervez lassítani: intenzív növekedés a cél, ugyanakkor menet közben mindig jólesik az elismerés. Tavaly a Neticle már harmadik alkalommal nyerte el a DreamJobs “Szerethető Munkahelyek” díját, valamint idén először a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara “Megbízható Munkaadó” minősítését is elnyerték.

Szintén mérföldkő a Neticle történetében, hogy tevékenységüket a világszerte több mint 3 millió olvasót számláló HackerNoon.com is elismerte: Budapest legjobb startupjának a Neticle-t szavazták meg.

Keresik a legdinamikusabban növekvő techcégeket

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

Bővebben

Minden negyedik hazai fintech cég részesült már kockázatitőke befektetésben

A hazai fintech szektor bővülése a koronavírus-járvány megjelenését követően is folytatódott, mára csaknem 150 aktív FinTech vállalkozás működik az országban, amelyek több mint 8 ezer dolgozót foglalkoztatnak, együttes árbevételük pedig meghaladta a 170 milliárd forintot – derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, 2022-es FinTech és digitalizációs jelentéséből.

Bővebben

Kalandozások a tokenizáció világában

A blockchain technológia és az erre épülő tokenizáció az élet egyre több területén van jelen. Pontosan ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy megismertessük és megértessük ennek előnyeit az üzleti döntéshozókkal – mondta Czeglédi Tamás a Blockchain koalíció szakmai vezetője, a Kalandozások a tokenizáció világában című online kiadványuk megjelenése kapcsán.

Bővebben

Orvosokkal közösen tervezik a jövő magyar kórházait

Automatizált robotrendszerekkel, a páciensek és a dolgozók mozgásának előzetes szimulációjával és a gazdaságos üzemeltetést szolgáló energetikai megoldásokkal segíti a hatékony betegellátást az egészségügyi intézmények következő generációja. Ezeket az orvosokkal szoros együttműködésben alkotják meg az építészek. Már Magyarországon is több ilyen projekt van folyamatban, amelyek tervezésén a kórházfejlesztés terén új szemléletet meghonosító Paulinyi & Partners építésziroda dolgozik.

Bővebben

Magyar diákok által fejlesztett önvezető autónak drukkolhatunk Nogaro városában

Környezetérzékelés, GPS-es és mobilnetes pozícionálás, pontos kamerarendszer. Többek közt ezek az önvezető járművek elengedhetetlen feltételei. A győri Széchenyi István Egyetem csapata évek óta fejleszti autonóm járművét, most pedig izgalmas kihívás előtt áll: július elején a franciaországi Nogaro városában egy komplex feladatokból álló nemzetközi versenyen vesznek részt, ahol a precíziós önvezetéshez szükséges netkapcsolatot a Yettel biztosítja számukra.

Bővebben

Hetvenmillió forintos fejlesztéssel épül a jövő hálózata a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban

Autonóm villamossági hálózatot építenek ki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Ipar 4.0 Technológiai Központjában a Schneider Electric műszaki támogatásával. Az úgynevezett micro-grid rendszer fejlett energiamenedzsment szoftvereket is tartalmaz, és az oktatás segítése mellett lehetőséget kínál az új technológiák iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára is, hogy megismerjék, milyen előnyöket kínálnak ezek a megoldások. A Schneider Electric az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat, több mint kétezer munkavállalóval Magyarországon.

Bővebben