Hirdetés

Itt az alkalmazás, ami segít a közösség részévé válni munka közben

Új coworking alkalmazás segíti Budapest modern vállalkozói társadalmának felvirágoztatását. A Cowork7/24 elindul Budapesten és összeköti a helyi coworking irodákat a hagyományos munkaszervezeten kívül dolgozó vállalkozókkal, szabadúszókkal és startupperekkel.

A rugalmas, közösségorientált és modern munkavégzés támogatását szem előtt tartó Cowork7/24 piacra dobott egy alkalmazást, amely lehetővé teszi az egymás mellett de egymástól függetlenül dolgozni kívánók számára, hogy megtalálják a tökéletes közösségi teret, ahonnan élmény a munkavégzés. 2017 elején történt indulása óta a Cowork7/24 19 városban van jelen és már több mint 100 irodát tudhat a hálózatában.

A Cowork7/24 platformja változatos tulajdonágokkal rendelkező coworking irodákat kínál felhasználóinak (többek között szabadúszóknak, egyéni vállalkozóknak, startuppereknek, home office-ból dolgozóknak), amelyek közül mindenki ízlése, szakmai igényei, és nem utolsó sorban aktuáls lokációja alapján válogathat. A közösségi irodák számára pedig egy olyan hatékony kezelőfelületet biztosít, amely segítségével a foglalások könnyedén és zökkenőmentesen kezelhetőek. A kezelőfelület továbbá közösségépítő funkciókat is biztosít, ezzel is segítve a coworking irodákat hogy értékes és egymást támogató közösségeket tudjanak formálni.

A Cowork7/24 lehetővé teszi a felhasználó számára:

  •    Megtalálják és lefoglalhassák a számukra legmegfelelőbb coworking irodát: Az interaktív térkép és a listázó szolgáltatás segítségével bármely munkaállomás és tárgyaló könnyedén lefoglalható bárhonnan, bármikor.
  •    Egy közösség részévé válhassanak: A legkülönbözőbb szakmák szakembereivel találkozhatnak többek között különböző tréningeken, meetupokon, és szakmai eseményeken.
  •    Kapcsolatokat teremthessenek: Az üzenetküldő alkalmazáson keresztül könnyedén kapcsolódhatnak és kommunikálhatnak egymással és a közösségi iroda menedzsment csapatával.

A Cowork7/24 lehetővé teszi, hogy a coworking irodák:

  •    Új coworkereket vonzzanak: Növelhetik a népszerűségüket, ezáltal lehetőséget teremtve új érdeklődők megismerésére, és a közösségi munkavégzés megismertetésére.
  •    Fokozzák az üzemeltetés hatékonyságát: Hatékonyabban tudják használatra bocsátani a rendelkezésre álló tereiket  – például tárgyalók, flex asztalok – és szolgáltatásaikat, valamint élvezhetik a kezelőfelület olyan hasznos funkcióit, mint például fizetési szolgáltatások, pénzügyi és iroda kihasználtsági elemzések.
  •    Közösséget építhetnek: A közösségépítő funkciók segítségével értékes személyes és szakmai kapcsolati hálók formálódását segíthetik elő.

Serkan Kurtulus, a Cowork7/24 alapítójának és vezérigazgatójának szenvedélye a coworking iparág fejlesztése. Hisz abban, hogy: „Az embereknek szabadabban kellene tudniuk dolgozni, akár éppen úton, akár a saját megszokott közösségükben vannak. A közösségi irodák inspirálóak és rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek fejlesszék képességeiket, építsék kapcsolati hálójukat és növeljék ügyfélbázisukat.”

“A Cowork7/24 elindításával célunk az, hogy tovább támogassuk a közösségi munkavégzés élményét.”

A Cowork7/24 elindult Magyarországon, a közösségi irodák regisztrálhatják magukat, a coworkerek pedig az alkalmazás letöltésével könnyedén és egyszerűen lefoglalhatják munkaállomásaikat vagy tárgyalóikat. Ahogy a Cowork7/24 közössége és globális jelenléte nő, a márka folyamatosan fejleszteni fogja a coworkerek és coworking iroda tulajdonosok számára kínált élményt.

Kövessd a Cowork7/24 Facebook és Twitter oldalát és értesüljön első kézből az aktuális hírekről és újdonságokról.

Így is lehet növelni a vállalkozókedvet

A jól felépített üzleti showműsorokból a még kevés tapasztalattal bíró vállalkozók olyan gyakorlati megoldásokat, ismereteket sajátíthatnak el, amelyekkel könnyebben boldogulhatnak az üzleti életben. A szaktudás és tapasztalat átadásának ugyanis kulcsszerepe van abban, hogy minél többen sikerre vigyék vállalkozásukat – vallja a K&H. A pénzintézet ezért már négy éve az RTL Klub Cápák között című műsorának pénzügyi mentora, ahol a versenyzők felkészítése mellett minden évben díjazza a leginnovatívabb ötletet, valamint oktatóanyagokat készít a vállalkozástervezés és -fejlesztés témakörében. Ezt a tevékenységet ismerték most el a Content Marketing Awards bronz minősítésével.  

Bővebben

Közel 19 milliárd hektoliternyi szennyezett víztől óvta meg a közösségeket a globális vállalat

A Xylem globális víztechnológiai vállalat megoldásai 2021-ben több mint 18,93 milliárd hektoliternyi , az árvizek nyomán érkező, szennyezett víztől mentették meg a közösségeket  – derül ki a vállalat éves Fenntarthatósági Jelentéséből. A társaság jelentős előrelépést ért el karbonlábnyoma csökkentésében is, az üvegházhatású gázkibocsátási intenzitása 12 százalékkal mérséklődött, a vízfelhasználása pedig 22 százalékkal csökkent 2019-hez képest.

Bővebben

Minden, amit egy startupnak tudnia kell a Term Sheetről

Nagyon sok seed fázisban (már rendelkezik valamilyen bevétellel vagy validációval) lévő startupnak álma, hogy kapjon egy term sheetet (indikatív árajánlatot) egy kockázati tőke alaptól. Itt a befektetési összeg már általában minimum 1 millió dollár környékén van ezalatt nem éri meg nagyon átvilágítani a céget, mert a befektetési összeg nagyobbik része az átvilágítási költségekre menne el.

Bővebben

Innovatív duális képzés fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetemen

A közelmúltban sikeresen lezárult EFOP projekt eredményeként jelentős oktatási-képzési fejlesztések valósultak meg a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE) és a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában (PE ZEK). A 347 millió forintos európai uniós támogatást többek között a duális képzés minőségfejlesztésére, vállalati tananyagainak és ösztöndíjrendszerének fejlesztésére fordították.

Bővebben

Már nem előny, hanem alapkövetelmény: így használják a hazai startupok a legújabb technológiákat 

A legmodernebb technológiák már nemcsak a tech cégek kiváltságai: a hazai startupok a fejlesztés során is alkalmazzák és a termékeik, szolgáltatásaik használatába is beépítik azokat – derül ki a Start it @K&H inkubátor tapasztalataiból. Ehhez persze a csapatokba olyan szakemberek is kellenek, akik részt tudnak venni a programozásban vagy irányítani tudják a külső fejlesztőket. 

Bővebben

Az iskolakezdési támogatás reneszánszát hozhatja a növekvő infláció

Egész Európában és Magyarországon is csúcsra jár az infláció, ami miatt különösen nagy tehertétel lesz a szeptemberi iskolakezdés a magyar családok számára. Cégmérettől függően jelentős különbség van az iskolakezdési támogatást adó vállalatok arányában: míg 150 fő fölött minden harmadik, addig 50 alkalmazott alatt csak a munkáltatók 10 százaléka alkalmazza ezt a juttatási formát – derül ki az Edenred reprezentatív felméréséből. Pedig az iskolakezdési támogatásnak számos előnye van, akár 22 százalék megtakarítást jelenthet a cégeknek.

Bővebben

Tíz startup képviseli hazánkat a Collision konferencián Torontóban

Az Express Innovation Agency, valamint Magyarország Ottawai Nagykövetsége, Magyarország Torontói Főkonzulátusa, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a HEPA Kanadai Partneriroda közös szervezésében tíz magyar startup vesz részt a világ egyik legjelentősebb technológiai eseményén Torontóban a Collision konferencián. A 2022. június 20-23. között megvalósuló techshow-t és kiállítást megelőzően, valamint azt követően nemzetközi befektetőkkel és szakmai partnerekkel is találkozhatnak a résztvevők Kanadában.

Bővebben

Már az épületeket is veszélyeztetik a kibertámadások

Az épületirányításban alkalmazott, IoT technológiát használó eszközök száma a mostani 1,7 milliárdról várhatóan 3 milliárdra nő 2025-re, amiben fontos szerepet játszik, hogy a tulajdonosok és üzemeltetők egyre több kereskedelmi ingatlan esetében nyúlnak a digitalizációhoz és használnak épületirányítási rendszereket a létesítmények korszerűsítésére. Így ezek a kereskedelmi épületek gyakorlatilag a jövő intelligens épületeivé alakulnak, csakhogy mindeközben fokozatosan nő a kiberbiztonsági kockázatuk.

Bővebben

A rugalmas munkaidő a fizetésnél is fontosabb szempont

A 15 évesnél idősebb diákok túlnyomó többsége már dolgozott korábban, idén pedig 96 százalékuk vállalna valamilyen nyári munkát – derül ki a Job Force Iskolaszövetkezet online felméréséből. A legtöbben a kereskedelemben helyezkednének el, a munkahelyválasztásnál pedig a rugalmas időbeosztás a legfontosabb szempont. A diákok közel harmada félretenné a nyáron keresett pénzt, közel 40 százalékuk pedig szívesen helyezkedne el akár hosszabb távon is feladatot vállalva egy fejlődési lehetőséget biztosító környezetben.

Bővebben