Hirdetés

Itt az alkalmazás, ami segít a közösség részévé válni munka közben

Új coworking alkalmazás segíti Budapest modern vállalkozói társadalmának felvirágoztatását. A Cowork7/24 elindul Budapesten és összeköti a helyi coworking irodákat a hagyományos munkaszervezeten kívül dolgozó vállalkozókkal, szabadúszókkal és startupperekkel.

Hirdetés

A rugalmas, közösségorientált és modern munkavégzés támogatását szem előtt tartó Cowork7/24 piacra dobott egy alkalmazást, amely lehetővé teszi az egymás mellett de egymástól függetlenül dolgozni kívánók számára, hogy megtalálják a tökéletes közösségi teret, ahonnan élmény a munkavégzés. 2017 elején történt indulása óta a Cowork7/24 19 városban van jelen és már több mint 100 irodát tudhat a hálózatában.

A Cowork7/24 platformja változatos tulajdonágokkal rendelkező coworking irodákat kínál felhasználóinak (többek között szabadúszóknak, egyéni vállalkozóknak, startuppereknek, home office-ból dolgozóknak), amelyek közül mindenki ízlése, szakmai igényei, és nem utolsó sorban aktuáls lokációja alapján válogathat. A közösségi irodák számára pedig egy olyan hatékony kezelőfelületet biztosít, amely segítségével a foglalások könnyedén és zökkenőmentesen kezelhetőek. A kezelőfelület továbbá közösségépítő funkciókat is biztosít, ezzel is segítve a coworking irodákat hogy értékes és egymást támogató közösségeket tudjanak formálni.

A Cowork7/24 lehetővé teszi a felhasználó számára:

  •    Megtalálják és lefoglalhassák a számukra legmegfelelőbb coworking irodát: Az interaktív térkép és a listázó szolgáltatás segítségével bármely munkaállomás és tárgyaló könnyedén lefoglalható bárhonnan, bármikor.
  •    Egy közösség részévé válhassanak: A legkülönbözőbb szakmák szakembereivel találkozhatnak többek között különböző tréningeken, meetupokon, és szakmai eseményeken.
  •    Kapcsolatokat teremthessenek: Az üzenetküldő alkalmazáson keresztül könnyedén kapcsolódhatnak és kommunikálhatnak egymással és a közösségi iroda menedzsment csapatával.

A Cowork7/24 lehetővé teszi, hogy a coworking irodák:

  •    Új coworkereket vonzzanak: Növelhetik a népszerűségüket, ezáltal lehetőséget teremtve új érdeklődők megismerésére, és a közösségi munkavégzés megismertetésére.
  •    Fokozzák az üzemeltetés hatékonyságát: Hatékonyabban tudják használatra bocsátani a rendelkezésre álló tereiket  – például tárgyalók, flex asztalok – és szolgáltatásaikat, valamint élvezhetik a kezelőfelület olyan hasznos funkcióit, mint például fizetési szolgáltatások, pénzügyi és iroda kihasználtsági elemzések.
  •    Közösséget építhetnek: A közösségépítő funkciók segítségével értékes személyes és szakmai kapcsolati hálók formálódását segíthetik elő.

Serkan Kurtulus, a Cowork7/24 alapítójának és vezérigazgatójának szenvedélye a coworking iparág fejlesztése. Hisz abban, hogy: „Az embereknek szabadabban kellene tudniuk dolgozni, akár éppen úton, akár a saját megszokott közösségükben vannak. A közösségi irodák inspirálóak és rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek fejlesszék képességeiket, építsék kapcsolati hálójukat és növeljék ügyfélbázisukat.”

“A Cowork7/24 elindításával célunk az, hogy tovább támogassuk a közösségi munkavégzés élményét.”

A Cowork7/24 elindult Magyarországon, a közösségi irodák regisztrálhatják magukat, a coworkerek pedig az alkalmazás letöltésével könnyedén és egyszerűen lefoglalhatják munkaállomásaikat vagy tárgyalóikat. Ahogy a Cowork7/24 közössége és globális jelenléte nő, a márka folyamatosan fejleszteni fogja a coworkerek és coworking iroda tulajdonosok számára kínált élményt.

Kövessd a Cowork7/24 Facebook és Twitter oldalát és értesüljön első kézből az aktuális hírekről és újdonságokról.

Hirdetés

Engedélyt kapott Európa első blokklánc alapú neobankja – magyarok fejlesztik

Pénzügyi szolgáltatói engedélyt kapott az Európai Unió területén Európa első blokklánc alapú neobankja, a BENKER. A Litván Nemzeti Bank által felügyelt, magyar szakemberek által létrehozott neobank, a BENKER új világrendet hoz a pénzügyek világában: a technológián keresztül garantál teljes kontrollt és önrendelkezést ügyfeleik pénzügyeik felett.

Bővebben
Hirdetés

A bankrendszer digitalizációjának állóvizét a pandémia és a fintech innovációk is felkavarták

A Liferay Hungary tudásmegosztó, különböző iparágak digitalizációs trendjeit bemutató videó sorozatának legújabb adásában a bankszektor pandémia alatti és az ezt követő digitalizációs kihívásait ismertetjük a 2019. október 31-én a 120 takarékszövetkezetből álló Takarékbank csoport és az FHB Bank cégjogi egyesülésével létrejövő Takarékbank Zrt. példáján keresztül. Digitális rock and roll Míg előtte leginkább a személyes kapcsolatokra

Bővebben

Érkezik a metaverzum a munkahelyekre az iskolákba, de még az egészségügybe is

Az elmúlt évtizedben számos ígéretes virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkat azonban mégsem szőtte át eddig a technológia. A világjárvány viszont ezen a területen is lényeges változást hozott, hiszen miközben a négy fal közé szorultunk, minden eddiginél jobban vágytunk a valóságot hűen imitáló vásárlás, közösségi programok vagy éppen utazás élményére. Az eredmény: érkezik a metaverzum a munkahelyekre és az iskolákba, de még az egészségügybe is, vírusként terjed a VR a kereskedelemben és az ingatlanpiacon is. A Protechtor szakértői összeszedték a következő évek legfontosabb trendjeit a területen, hiszen az egyik legdinamikusabban fejlődő tech szegmensről van szó: 2030-ra ugyanis már közel 1200 milliárd dolláros piacon osztozhatnak a VR/AR fejlesztések úttörői.

Bővebben

Három Vespucci Partners cég vett részt a CES-en

A CES a világ legnagyobb szabású, egyben legbefolyásosabb technológiai rendezvénye, az átütő erejű technológiák és a globális innovátorok próbatere, ahol a világ legismertebb márkái kötnek üzleteket és találkoznak új partnerekkel. Ez a lehetőség vonzotta a Vespucci Partners kockázati tőkealap-kezelő vezetőit is, akik három portfóliócégükkel – Haris Digital, Mollia és IMM-DATA – együtt vettek részt az eseményen.

Bővebben

Kriptovalutázó startupokat támadnak a hekkerek

Kis és közepes méretű vállalkozások elleni támadássorozatra bukkantak a Kaspersky szakértői. A fejlett állandó fenyegetésekkel támadó BlueNoroff hekkercsoport támadásai következtében az áldozatok komoly kriptovaluta-veszteségeket szenvednek el világszerte. A SnatchCrypto nevű kampány célpontjai olyan vállalatok, amelyek a tevékenységük jellegéből adódóan kriptovalutákkal és okos szerződésekkel, decentralizált finanszírozással (DeFi), blokklánc technológiával és a FinTech iparággal foglalkoznak.

Bővebben

A környezettudatosságra helyezi a hangsúlyt a házigazda MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT idei házigazdája a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem – jelentették be az Educatio Oktatási Szakkiállítás megnyitóján. Az agrárfókuszú intézmény profiljában központi szerepet kap a fenntartható jövő biztosítása, így a koncertek és a szórakozás mellett ehhez illeszkedő témákkal és praktikus tippekkel ismerkedhetnek majd a fesztiválozók 2022. július 13-17. között Velencén.

Bővebben