Hirdetés

Hozd ki a legtöbbet az Instagram profilodból ezzel a magyar fejlesztéssel

Kétség nem fér hozzá, hogy mára az Instagram hazánkban is az egyik legmeghatározóbb szereplője lett a közösségi médiának. Egyre több influencer, művész, márka és vállalkozás ismerte fel a benne rejlő lehetőségeket, és alapvető kommunikációs csatornává vált számukra. Viszont van egy probléma az Instagrammal: csak egy kattintható linket engedélyez a profilunkban, ami valjuk be, gyakran nem elég.

Sokunknak van weboldala, Facebook oldala, Youtube csatornája, de nincs lehetőség arra, hogy ezeket egy időben megadjuk. Aki komolyan építi az Instagram oldalát, annak valószínűleg okozott már fejtörést, hogy milyen linket tegyen közzé a bio mezőjében úgy, hogy azzal eredményeket is tudjon elérni. Akinek pedig valamilyen szolgáltatása, vagy vállalkozása van, annak kiemelkedően fontos, hogy a megfelelő oldalakra irányítsa az instája látogatóit, viszont a linkelési lehetőségek tekintetében még mindig korlátozottak a lehetőségek.

Ezzel a problémával találkozott egy hazai grafikusból lett szabadúszó is, Kormos Csaba, aki létrehozott egy Instagram kiegészítő eszközt, a Linkiny-t, ami pontosan arra nyújt megoldást, hogy korlátlan számú linkeket, tartalmakat, videókat, vagy éppen podcasteket tehessünk közzé egy modern kialakítású link-gyűjtő oldalon. Mindezt könnyedén, igényesen és szabadon.

Az alapító az elmúlt években több projekt megvalósításán is dolgozott, amiből kifolyólag sok tartalmam volt, ezért gyakran nehézséget okozott neki, hogy mi legyen az az egy darab kattintható link, amit elhelyez az Instagram profilján. „Külföldi piacon kutakodva ígéretes megoldásokat találtam, de nem voltam velük teljesen elégedett, ezért arra jutottam, hogy létrehozok egy saját eszközt, ami lehetővé teszi, hogy

korlátok nélkül publikálhassam a fontosabb tartalmaimat, és ezek a tartalmak elérhetőek legyenek az Instagramon is.

A weboldalt és a szoftvert körülbelül másfél hónap leforgása alatt sikerült megvalósítanom, amihez mindössze egy ügyes fejlesztő közreműködésére volt szükségem. Mivel a Linkiny megoldotta a problémámat, ezért arra gondoltam, hogy mások számára is elérhetővé teszem a szoftvert, így most már magánszemélyek és vállalkozások is egyaránt használhatják ezt az eszközt.”

Hogyan működik?
A Linkiny használata nagyon egyszerű, hiszen egy letisztult és jól kezelhető vezérlőpulttal rendelkezik. Regisztráció után tulajdonképpen egy saját Instagram bio honlap hozható létre, amihez csupán néhány perce van szükség. A design teljesen testreszabható, a gombok szabadon szerkeszthetőek, így könnyedén lehet vele egyedi oldalakat létrehozni, ami akár egy cég, vagy egy márka arculatához is jól illeszkedik. Természetesen van lehetőség előre elkészített dizájnok közül is válogatni, ezért gyorsan és egyszerűen megvalósítható egy-egy saját linkgyűjtemény. Ha pedig elkészült a Linkiny oldalunk, kapunk egy saját url linket, amit az Instagram profilunk website mezőjében helyezhetünk el, amire kattintva minden tartalmunk elérhetővé válik a követőink számára. Nincsenek többé korlátok.

Mely funkciói miatt szeretjük a Linkiny-t?
A Linkiny olyan funkciókat kapott, amelyek mind az Instagramunk népszerűsítését szolgálják. A fejlesztés során arra is figyeltek, hogy az online értékesítésben is segítséget nyújtson, ezért úgy alakították ki a rendszert, hogy akár mikro landing oldalként is jól funkcionáljon. Ennek köszönhetően márkák, szolgáltatások, vállalkozások, vagy akár influencerek körében is egy jó marketing eszköz lehet.

Nézzünk néhány konkrét funkciót, amit a Linkiny kínál:
• Korlátlan számú linkekeket publikálhatunk.
• A linkek időzíthetőek, így azok akkor jelennek meg, amikor szeretnénk.
• Egyedi, saját url címet kapunk.
• Beágyazhatunk Youtube, Vimeo, vagy Twitch videókat.
• Beágyazhatunk Soundcloud podcasteket, vagy Spotify dalokat.
• Akciógombokat helyezhetünk el a profilunkon, mint például „Vásárlás”, „Letöltés”, „Kapcsolat”, „Jegyvásárlás”, „Blog”, „Weboldalam”, vagy bármi, amit szeretnénk.
• Lehetőségünk van elhelyezni termékek linkjeit, így a Linkiny segíthet a népszerűsítésben és az értékesítésben egyárant.
• Összekapcsolhatjuk Facebook és Google fiókokkal, így retargeting hirdetéseket készíthetünk a Linkiny oldalunkhoz.
• Statisztikai adatokat is gyűjt a rendszer, így pontos képet kapunk a kattintásokról.
• A profilunk megjelenése teljesen testreszabható, egyedivé tehető.
• Linkrövidítőként is funkcionál.
• Használatával egy helyre csoportosíthatjuk a fontosabb tartalmainkat.
• Bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérjük.
• Néhány perc alatt létrehozhatunk egy új mikro honlapot.

Ahogy láthatjuk, számos funkció segít abban, hogy az Instagram oldalunkat jobban ki tudjuk használni, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni a Linkiny-t annak, aki szeretné a látogatóit cselekvésre ösztönözni, és a megfelelő irányba terelni őket.

Regisztrálni a Linkiny hivatalos weboldán, a https://linkiny.com -on lehet, ahol most teljesen ingyen megkapjuk az összes funkcióját.

Idén is lesz Ideathon: fókuszban a jövő

Immár ötödik alkalommal rendezik az Ideathon 5.0 ötletversenyt Győrben. A résztvevők ebben az évben a jelenben már észlelhető, de igazán a jövőben realizálódó problémák megoldásaira tesznek kísérletet.  Újdonság,  az eddigi megszokott gyakorlattól eltérően, hogy először öt dedikált altémakörben kerülnek problémák feltárásra illetve megfogalmazásra, majd a csapatalkotás követően kezdődik az adott ötlet kidolgozása. A győztes csapat minden tagja részesül egy 100 000 forint értékű elektronikai vásárlási utalványban és még sok minden másban.

Bővebben

Átadták a magyar startup által fejlesztett növénytermesztő konténer farmot

Április 26-án átadták a Green Drops Farm Kft. legújabb, saját fejlesztésű növénytermesztő konténer farmját. A debreceni startup által megálmodott és forgalmazott saját fejlesztésű növénytermesztő konténer farm újdonságnak számít Magyarországon, a konténerben ugyanis hidropónikus technológiával működő tornyok találhatók, amelyekben salátafélék, fűszernövények termelhetők talaj nélkül, tápoldatos vízben.

Bővebben

Budapest lehetne az új Boston? – Mit tanulhatunk az amerikai startup-ökoszisztéma történetéből

Budapesten, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Auditóriumában tart előadást az innováció és tech-guru szerző, a MIT Technology Review és a Business Week tech-rovatának korábbi főmunkatársa, Robert Buderi. Az újságíró, szerző legújabb könyve, a Where Futures Converge: Kendall Square and the Making of a Global Innovation Hub kapcsán látogat a magyar fővárosba, május 4-i nyilvános előadásában arról beszél majd, hogy hogyan lehetne létrehozni a bostoni példából tanulva virágzó és fenntartható startup-ökoszisztémát Budapesten.

Bővebben

A startupok zöld technológiára és AI-ra összpontosítanak a fenntarthatóság érdekében

Az üzleti világ lassulása és az óvatosság miatt a befektetők kihívást jelentenek a startupok számára. Az innováció azonban kulcsszerepet játszhat a gazdasági fellendülésben. A hazai nagyvállalati inkubátor, a start it @K&H a tudásmegosztás és a kapcsolatépítés felgyorsításával segíti a legújabb 12 csapatát, hogy átlendülhessenek a kihívásokon. Az immár tizedik inkubációs program, amely márciusban zárult, főleg a környezetbarát megoldásokra és a mesterséges intelligencia alkalmazására összpontosított.

Bővebben

Megérkezett Magyarországra a Lightyear – korlátlan hozzáférést biztosít a tőzsdékhez, rejtett díjak nélkül

A Lightyear, az ex-TransferWise alapítói által létrehozott európai befektetési platform, ma bejelentette magyarországi indulását. A platform az első olyan eurózónán kívüli terjeszkedése, amely lehetővé teszi, hogy felhasználói többdevizás számlájukkal korlátlan hozzáférést kapjanak a globális tőzsdékhez, miközben elkerülik a rejtett díjakat. A Lightyear eddig már 35 millió dolláros befektetést vonzott be, befektetői között olyan nagy nevek találhatók, mint a Lightspeed Venture Partners és Sir Richard Branson. A magyarországi indulás újabb lépést jelent a cég globális terjeszkedésében, amelynek célja, hogy az európai befektetési piac meghatározó szereplője legyen.

Bővebben

Startupok: az igazi megmérettetés nem a befektetők, hanem az ügyfelek előtt zajlik

A McKinsey tanácsadó cég tanulmánya szerint amennyiben a hazai startupok a többi európai országhoz hasonló arányban és mértékben tudnának növekedni, 2,5-5 milliárd eurónyi pluszforrást tudnának bevonni a szektorba. Ennek jelentős hányada – mintegy  egy milliárd euró – a helyi gazdaságban hasznosulna.

Bővebben

Tovább bővítette komposztálható termékei listáját a zöld magyar startup

Százezer darab feletti eladott termék havonta, ipari komposztálás céljából történő visszagyűjtés, filmsztárok által használt evőeszközök. Az egyéves munka keretében hőálló alapanyagfejlesztés és új termékek gyártása, valamint azok piaci bevezetése történt meg 2021. december és 2022. november között. A három éve induló, körforgásos gazdaságban gondolkodó Vilhemp csapatának célja ma is változatlan: környezetbarát és funkcióját kiválóan ellátó evőeszközök és szívószálak gyártása hazai, természetes alapanyagokból.

Bővebben

Bemutatkozott a People Platform – öt startup összefogásával valósult meg

Tapasztalat, hogy nehéz különböző digitális platformokat bevezetni egy vállalaton belül és a startupokkal is óvatosabbak a cégek, azonban a felhasználók kiszolgálása az egyik legfontosabb feladat, ezért fogtunk össze – mondta többek között partneri bemutatkozóján a People Platform kezdeményezője, a Blue Colibri App alapító-ügyvezetője.

Bővebben

A magyar startup ökoszisztéma 2022-es legjeivel indul az új év

2023-ban folytatódik a hazai közösségi finanszírozás legfontosabb eseménysorozata, január 12-én ismét átadják az elmúlt év startup legjeinek járó díjakat. A Tőkeportál minden év végén teret ad a startup ökoszisztéma követőinek, akik szavazással dönthetik el, kik voltak 2022 legjobbjai a kijelölt kategóriákban. A Startup Utószilveszteren az elmúlt év legjobb startupját, befektetőjét, kampánygazdáját keresik.

Bővebben
Ez a weboldal is sütiket használ!
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását.
Rendben
Szükséges
Beállítások
Statisztika
Marketing
Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások